onsdag 15 september 2010

Inköpen

Här kommer bilderna - som jag lovade för flera dagar sen - på sakerna som inhandlades på klädbytardagen och uppe på Barnens Hus!

Från vänster: Body Plastisock, pikébody Kaxs och jacka Lindex (Bamse).

Från vänster: Spjälskydd med massa djur, sångbok och en bok med bilder och läten.

Summa för det jag köpte på klädbytardagen (bilderna ovan alltså): 100kr!

Älgskallra, registreringsskylt till vagnen, nappband och kylbitring. Allt från Barnens Hus!

Sångboken jag köpte på klädbytardagen kunde jag helt enkelt inte låta bli. En likadan finns nämligen hemma hos mina morföräldrar och jag och mormor har sjungit sånger från den många gånger. Lite lagom nostalgiskt så där.

3 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

Perfekt med klädbytardagar! Vi ska iväg den 9 oktober på barnloppis som är en gång per halvår i en kyrka i närheten där i bor. Vi var iväg på den i februari och fyndade 17 plagg för 200kr. Och då var det med byxor/jeans som kostar lite mer ute i affären. Vi köpte från storlek 62 till 74/80 så hon använder dom nu och är så perfekta. Det är så bra med använda plagg, de är så mjuka :)

Verkligen ett fint spjälskydd! :D

Anonym sa...

Fina saker du köper. Jag måste le lite när jag såg att du köpt sångboken. Vi har haft många mysiga och roliga stunder med den. Du ville gärna bestämma vad vi skulle sjunga. Hoppas att du kommer ihåg dom. Ludvig är ju så go på alla bilder och alltid så fint klädd. Du är likt din mamma. Ett välklätt barn skall det vara.
Kram till er tre/mom

Anonym sa...

Jag tänkte på samma sak som mormor vad det gäller sångboken. Kommer du ihåg den? Nu när spotify finns så kan du ju lära dig alla sånger i boken. Fina saker du har hittat. Jag följde ditt tips om Tradera. Ojoj skulle kunna bli riktigt farligt. :)

Puss puss/M