tisdag 21 september 2010

Ditt och datt

Idag var det mer eller mindre omöjligt att få skarpa kort till dagens outfit, så det får duga med ett halvkasst foto. Modellen är ju lika söt ändå, och man ser ju ändå vad han har på sig.

Bodysuit - Lundmyr of Sweden
Strumpor - Tummen

Älskling!

Vi fortsätter med grötätandet här hemma och Ludvig verkligen älskar det! Idag fick han nästan en hel smakportion (dvs nästan 75% av en hel portion) och typ 85-90 ml ersättning + vatten då, och han var supernöjd! Det är så skönt att se honom mätt och framför allt belåten direkt efter matningen. Imorgon har vi tänkt börja med potatis- och palsternackspuré, får se vad lille herrn säger om det.

Igår var vi ju förresten på första föräldragruppsträffen! Det var jättetrevligt. Vi presenterade oss, snackade om namnval och kom ganska snart in på matdiskussioner - vilket inte kändes helt otippat. Ludvig verkar vara den enda som har börjat med smakisar, men så ammar typ alla andra också. Ludvig är också den enda killen för tillfället, eventuellt kommer det in en till kille. Tänka sig va, tjejtjusaren Ludvig ensam med sex tjejer!

Innan dess var vi på BVC och Ludvig ligger fortfarande exakt på sina kurvor! Fattar inte hur det går till, att han kan ligga så löjligt perfekt enligt sin kurva hela tiden? Men bra är det förstås. Fyra månader och 7190 gram tung och 65 centimeter lång. Och 43 centimeter tjockskallig ;-)

1 kommentar:

J sa...

Vad kul att han ligger bra på kurvan- jag har hört på FL att kurvorna är baserade på bebisar som äter ersättning så det är ju logiskt om han följer dem perfekt (men lika kul ändå såklart :)). B ligger också på sin kurva men jag hoppas att den planar ut lite snart (hon ligger ovanför +3-avvikelsen, haha) annars går hon nog t o m Ludvig innan hennes andra levnadsmånad är slut :o.