lördag 11 september 2010

Städdag

Idag har vi haft städdag här hemma medan Ludvig har myst och busat (fast mest sovit) med farmor och farfar. Även om det inte är kul att lämna bort honom (för jag vill ju såklart vara med honom typ jämt) så var det himla skönt att få röja runt här utan att ta hänsyn till att han sover eller att behöva roa honom. Dessutom är det så himla kul att se nu när han verkligen känner igen farmor och farfar och är trygg med dem, det gör mig trygg också. Och jag tror minsann att lille herrn har fått en ny idol - farfar. Sött var ordet!

Munkjacka och byxor - lånat av Tarantinos
Body (som inte syns) - Name It
Strumpor - Trumpette

Efter allt städande åkte vi ut till svärföräldrarna för att äta lite middag innan vi tog med oss Ludvig hem. Satt och pratade lite om huset, om Ludvig och att han snart ska börja med smakisar och att han utvecklas så himla fort. Och så skulle farmor fixa i ordning pappans gamla billampa så att vi kan sätta upp den i lille herrns rum.

Pyjamas - DUNS
(en inte alltför glad och pigg liten kille)

På förmiddagen var jag dessutom på klädbytardag. Helt galet! Det var en kö längre än något jag någonsin sett utanför dörrarna innan de öppnade och när vi väl fick komma in i lokalen så stod folk och rev, slet och knuffades. Hej och hå. Jag blev helt matt. Men 2 bodys, 1 munkjacka, 1 spjälskydd och 2 böcker fick i alla fall följa med hem. Ska knäppa kort på dom sakerna samt sakerna jag köpte på Barnens Hus och lägga upp här, typ imorgon eller på måndag. Om det nu är någon som är nyfiken menar jag.

3 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

Jag är nyfiken på vad ni fyndade! =D
Skönt att du känner dig trygg att lämna bort Ludvig en stund till hans farmor och farfar. Jag har bara lämnat Molly med hennes mormor och morfar än så länge och jag har börjat fundera på hur det kommer kännas första gången jag lämar henne till någon annan än mormor och morfar =/

Therese sa...

Ja vilket kaos det var på klädbytardagen.Ludvig har så otroligt fina och coola kläder. Kram

Anonym sa...

Jag är också nyfiken på att se vilka fynd du gjorde. Det känns så bra att ni har farmor och farfar så nära så ni kan få den hjälp ni behöver. Jag vet ju också av erfarenhet hur viktigt den kontakten är för barnet. Även om det givetvis känns tungt att vi är så långt ifrån varandra.

Puss puss/M