fredag 10 september 2010

Shoppingtur

Nu har vi varit på Barnens Hus och shoppat lite jag och Ludvig. Tyvärr hade de bara röda och rosa bumbostolar hemma, men den trevliga killen i butiken ringde till Barnens Hus i Umeå och kollade om den gröna fanns där - och det gjorde den! Så de skulle leverera den upp hit på måndag. Ludvig får helt enkelt klara sig tills dess.

Body - Lindex
Byxor - Name It
Strumpor - Trumpette
(Observera den gröna pricken till vänster om Ludvig - MAM-napp som matchar byxorna!)

Istället för bumbostolen fick vi med oss en napphållare (nappband?), en registreringsskylt till vagnen samt två leksaker. Inget av inköpen är testat än, men så fort Ludvig vaknar (ja, han sover nu igen) och har ätit så ska han få ge ett utlåtande.

Ludvig tyckte för övrigt att det var jättespännande att sitta i bärselen när mamman gick runt inne på Barnens Hus. Det fanns så mycket att titta på! Mamman passade på att titta lite på bilbarnstolar och det lutar mer och mer åt ett Maxi Cosi Mobi. Någon som har en sådan? Nöjda?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tänkte väl att det skulle bli en regskylt så småningom. Det ska bli spännande att få höra vad han tycker om sin nya sittstol. Grön låter som en bra färg. Tänk att det inte är alls länge sen grönt var bland det värsta jag kunde tänka mig. Nåja det är tur att man kan ändra sig.

Puss puss/M