torsdag 23 september 2010

Ugly Duck

Googlade på barnklädesmärket Ugly Duck nu på morgonen eftersom jag verkligen gillar jeansen som Ludvig hade på sig igår, som är av just det märket. Nu inser jag att jag helt klart gjorde ett fynd, tror jag betalade typ 40kr eller nånting för dem och de ser knappt använda ut - nya kostar de 449kr! Ugly Duck är alltså inte ett alltför billigt märke, men OJ så snygga kläder! Helt klart en ny favorit.

(Ludvig) Vill ha!

Tänk att jag alltid ska bli kär i lite dyrare märken? Ja inte bara förstås, Parvel t ex är inte så himla dyrt, men annars är det ju nästan bara "märkeskläder" jag fastnar för, och såklart något plagg här och där från Lindex, KappAhl och H&M.

2 kommentarer:

J sa...

Haha, jag hinner aldrig ens leta efter andra märken än typ hm, Lindex etc. eftersom vi inte ens hinner använda kläderna vi hittar där innan B vuxit ur dem ;).

Anonym sa...

Ja danskarna kan sin sak. Men i just det här fallet så skiljer sig nog vår smak åt lite. Inte för att jag tycker att det är något fel på kläderna, inte alls, men tycker nog inte att de är snyggare än tex. Lindex. Men det är väl tur att vi inte tycker lika jämt.

Puss puss/M